Rapporten

Rapport

We vinden het belangrijk om de ontwikkeling van uw kind nauwlettend te volgen, vast te leggen en regelmatig met u te bespreken. Dit doen we in de vorm van rapportages en oudergesprekken. Deze staan gepland in de jaarkalender.

Voor de herfstvakantie nodigen wij alle ouders (gr. 1 t/m 8) uit voor een gesprek over met name de sociaal emotionele ontwikkeling van uw kind. In groep 8 zijn de kinderen ook bij dit gesprek aanwezig.  Er is dan geen rapport en de gesprekken duren 10 minuten. Kinderen van groep 8 ontvangen in december een rapport en hebben samen met hun ouders een gesprek hierover met de leerkracht. In februari volgt dan een gesprek over het advies voortgezet onderwijs. Deze beide gesprekken duren ieder 15 minuten.

De kinderen in de groepen 1 t/m 7 ontvangen het eerste rapport in februari en het tweede rapport in juli. Bij beide rapporten gaat de leerkracht hierover in gesprek met u. De gesprekken in februari zijn in alle groepen 15 minuten. Voor de groepen 1 t/m 6 duren de gesprekken in juni 10 minuten. Voor de groepen 7 zijn het gesprekken van 15 minuten waarin ouders en hun kind met de leerkracht het voorlopig advies richting voortgezet onderwijs bespreken. 

Wilt u tussendoor iets weten, dan is het natuurlijk altijd mogelijk om een afspraak met de leerkracht te maken. Het team heeft pauze tussen 14.15 en 14.45 uur. Wij nemen graag de tijd voor een gesprek met u na 14.45 uur.